Onderdeel van Pixfactory

Partners

De Groene Camera wordt mogelijk gemaakt door drie belangrijke partners: CameraNU.nl, het MUSEON en CEWE. Sterke merken die relevant zijn voor natuurfotografen.

Prijssponsor

Bij CameraNU.nl staat service hoog in het vaandel. Want als het gaat om je beroep of passie wil je graag professioneel, snel en kundig geholpen worden. Daar doen wij iedere dag ons best voor, zodat jij ongestoord en met plezier je bezig kunt houden met datgene waar je voor naar ons toe komt: je passie voor fotografie en video!

Expositiesponsor

CEWE
CEWE is de grootste Europese speler op het vlak van foto finishing. Met 3.300 medewerkers in 11 moderne productielabo?s print CEWE jaarlijks voldoende foto?s om ? als je ze allemaal naast elkaar legt ? 10 keer de wereld rond te gaan!
Het CEWE FOTOBOEK is met 35 miljoen verkochte exemplaren is het Europa?s populairste fotoboek. Niet zonder reden, want het CEWE FOTOBOEK werd zowel nationaal als internationaal meermaals als beste verkozen. Daarnaast biedt CEWE WANDDECORATIE van de hoogste kwaliteit. Keuze uit vele soorten materiaal en diverse formaten.

Expositiepartner

Het Museon is h?t museum voor cultuur en wetenschap en heeft een rijke traditie op het gebied van natuurfotografie exposities. Het doel van het Museon is mensen te motiveren onze planeet met respect te behandelen. De expositie van de Groene Camera sluit hier perfect bij aan.