Onderdeel van Pixfactory

Prijzen

Naast de Groene Camera trofeeën, de eer en de aandacht zijn er serieuze prijzen verbonden aan de Groene Camera. De totale waarde van de prijzen is bijna € 15.000,-!

Cameranu waardecheques

De winnaar van de portfolioprijs ontvangt naast de titel ‘Groene Camera Natuurfotograaf van het jaar’ een waardecheque van € 1.000,- vrij te besteden bij Cameranu. De runner-up bij dit onderdeel ontvangt een waardecheque van € 500,-.

Elke categorie winnaar bij het onderdeel ‘Groene Camera Natuurfoto van het jaar’ ontvangt een waardecheque van € 500,- vrij te besteden bij Cameranu. Elke runner-up ontvangt een waardecheque van € 250,-. De uiteindelijke overall winnaar ontvangt de titel ‘Groene Camera Natuurfoto van het jaar’ en daarbij nog eens een waardecheque van € 500,-, waardoor het totaal voor de winnaar op € 1.000,- uitkomt.

De winnaar van de jongeren categorie ontvangt naast de titel ‘Groene Camera Natuurtalent van het jaar’ een waardecheque van € 500,- aan producten te besteden bij Cameranu. De runner-up ontvangt een waardecheque van € 250,- aan producten te besteden bij Cameranu.

Publicaties
De foto’s van de hoofdprijswinnaars (Groene Camera Natuurfotograaf van het jaar en Groene Camera Natuurfoto van het jaar) worden gepubliceerd in Natuurfotografie Magazine. Daarnaast zullen enkele categoriewinnaars worden gepubliceerd. Op Natuurfotografie.nl wordt de volledige uitslag gepubliceerd.

De prijswinnende foto’s worden geëxposeerd in Museon-Omniversum in Den Haag.

Klik hier voor de winnaars en eervolle vermeldingen van 2024.