Onderdeel van Pixfactory

SIGMA

SIGMA Benelux als hoofdsponsor Groene Camera 2018

SIGMA Benelux is exclusief distributeur van SIGMA objectieven, camera?s en accessoires in Belgi?, Nederland en Luxemburg.

Vanuit de hoofdvestiging in Houten zorgt SIGMA Benelux voor een uitstekende verkrijgbaarheid van SIGMA producten, maar daarnaast met haar eigen serviceafdeling ook voor afhandeling van technische vragen en complexe reparaties.

SIGMA Benelux is ervan overtuigd dat ze met haar uitgebreide aanbod aan high-end-objectieven aan de wensen van de veeleisende natuur- en landschapsfotograaf kan voldoen. Een logische reden hoofdsponsor van de Groene Camera 2018 te worden.

Over SIGMA

Sinds de oprichting van het merk SIGMA in 1961 heeft de organisatie zich ??n eenvoudig doel gesteld: het bedenken en ontwikkelen van technologie?n en producten voor de fotografie die de fotograaf in staat stellen het perfecte beeld vast te leggen.

De doelstelling van SIGMA is de beste producten maken in iedere categorie en daarbij het principe small office, big factory hanteren. Dit betekent dat het zwaartepunt altijd zal liggen bij de fabriek, zijn ingenieurs en de service en dat er geen kosten worden gemaakt die de producten onnodig duurder maken. Dit betekent geen televisiereclames, grote wereldwijde PR-campagnes, maar een bescheiden aanwezigheid in de media. Alleen zo kan SIGMA toonaangevende nieuwe producten ontwikkelen, voor een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Tot op de dag van vandaag worden alle producten die door SIGMA zijn ontwikkeld, voor de volle 100% in de fabriek in Aizu Japan geproduceerd. Dit gaat zelfs zo ver dat iedere mal en ieder schroefje door SIGMA wordt geproduceerd.